Faciliteren

Bij OHOM Ontplooi kun je terecht voor trajecten met organisatiechemie voor organisatie, bestuur, dienstverlening en bedrijfsvoering.

OHOM Ontplooi faciliteert jou om je doelen te bereiken, door procesbegeleiding, management, advies en/of persoonlijke begeleiding. De ruime ervaring komt uit diverse gemeentelijke rollen op het gebied van bestuur, organisatie, dienstverlening en bedrijfsvoering (o.a. basis op orde / ontwikkeling van HRM, planning en control).

Een kop koffie of thee drinken is een mooie start om te verkennen wat ik voor jou en/of je organisatie kan betekenen. Vervolgens bespreken we wat je wilt bereiken en hoe dat eruit kan zien. Je ontvangt vrijblijvend een voorstel voor aanpak op maat, inclusief planning en kosten.

Wil je een idee krijgen van het aanbod? Doe me gerust een bericht!

Tarieven en inkoopvoorwaarden zijn bij OHOM Ontplooi gebaseerd op een all-in tarief, inclusief reis- en verblijfskosten, pensioenopbouw, ziektekosten, arbeidsongeschiktheidsverzekering, exclusief BTW. Op dit moment werk ik vanuit de KOR-regeling en daardoor ben ik vrijgesteld van het in rekening brengen van BTW. Daarnaast hanteer ik de inkoopvoorwaarden van jouw organisatie.Ontwikkeling & verbinding voor mens en organisatie
 Open Heart  Open Mind